Rio Chillar en natur perle

Rio Chillar canyon
Please follow and like us:
Pinterest

Når det er på sitt varmeste i Spania vet spanjolene hvordan de kan kjøle seg ned samtidig som de hygger seg på tur, Rio Chillar er et slikt sted. Her går man i selve elva som har variert dybde og bredde, men ikke dypere enn til knærne på en voksen, bortsett fra i kulpene som er perfekte badeplasser.
Vannet er passe varmt så man blir ikke verken for varm eller kald, og mange steder som her vist på bildet er det deler med skygge. Akkurat her er en smal canyon som som var kanskje 1,5-2 meter på sitt smaleste og da ble også strømmen i elva ganske stri noe som gjorde det litt vanskeligere å gå. Vi gikk ca 8 km inn i elva i denne fantastiske naturen, anbefales !

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/30sec
ISO: 1600
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid:  02.08.2018- 13:21
Sted: Rio Chillar-Nerja-Spain

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!