Professional Photography – Intermediate

Diploma 1590926579-238399241
Please follow and like us:
Pinterest

Selv om jeg har nesten 1500 dagelige følgere er det en god egen følelse og bevise dette med å ta eksamen etter 8 nye moduler i Shaw academy Professional photography.

I den evige jakten for å bli bedre har jeg gjennomført kurset Proffesional Photography med da en rekke klasse timer, oppgaver, quiz og eksamen,  Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.
EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

Nå venter de 2 siste moduler med Advanced og Expert med 40 nye klasse timer og 20 nye oppgaver og 40 quiz, alle 10 må bestås per modul får å avslutte med eksamen per modul, og helt da til slutt hovedeksamen. Etter dette er det da tid for spesial moduler innen fordypning av egne tema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!