Vestrahorn

Vestrahorn 1
Please follow and like us:
Pinterest

Vestrahorn, Vesturhorn og Stokksnes er alle navn på samme sted. Området ligger omtrent ti minutters kjøretur fra Höfn. Dette er en av de mest fotograferte områdene på Island, nettopp fordi forskjellen på tidevannet er veldig forskjellig her. Bildet som er vist under  er på lavvann og og viser den svarte lava sanden og plantene som klarer å leve i dette miljøet.

Hornområdet nedenfor Vestrahorn, et 454 meter høyt fjell. Det er et interessant geologisk sted sammensatt av u-stratifisert plutonisk bergart, for det meste gabbro men med noe granofyre. Øst for fjellet er et underlig formet utmark som heter Brunnhorn som strekker seg ut mot havet.

Vestrahorn 1

Kamera: Sony ILCE-7rMiii
Linse: Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* 
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/160sec
ISO: 100
Brennvidde: 16 mm
Dato og tid: 11.07.2020 – 13:16
Sted:  Vestrahorn-Höfn-Iceland

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!