Tett på en isbre – Svinafellsjökull

Svinafellsjökull
Please follow and like us:
Pinterest

Dette er en egen isbree som heter Svinafellsjökull og er et fantastisk skue når man kommer tett på denne.  Svínafellsjökull er en utløpsbreen til Vatnajökull, den største iskappen i Europa. Det er et av landets mest populære steder for isbreer på grunn av utrolige formasjoner og utmerket utsikt. Det er mange grunner til at du vil se en breetunge på nært hold. Den første er isen som bryter fra hverandre og danner hundrevis av sprekker og stabler av en endeløs formasjon.  For det andre, skjønnheten i dette fantastiske landskapet, så lyst og rent, men likevel så kraftig. For det tredje er det rare når du kan høre bevegelsen og alle de uhyggelige lydene, selv om du ikke kan se bevegelsen. Og så, de mange motivene du kan finne å fotografere.  Svínafellsjökull isbre har også fått berømmelse som en attraksjon etter at dette fascinerende stedet ble valgt som et sted for Game of Thrones sesong syv for å representere «nord for veggen.»
Ved denne plassen døde det 2 tyskere, isåfall er de fortsatt savnet herfra, så dette er et område man skal ha respekt for da det er ulendt terreng og man skal alltid holde god avstand fra både is og vann.

Svinafellsjökull

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
10.07.2020- 16:48 16 mm
Svinafellsjökull -Island  1/100sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!