Kirkjufell – Et magisk fjell

Kirkjufell waterfall
Please follow and like us:
Pinterest

Viste du at Kirkjufell  faktisk har alver, isåfall tror mange dette og fjellet er betegnet som magisk. Til og med de Islandske myndigheter sendte ut et eget ekspedisjons team for å prøve å finne alvene. Kanskje ikke så rart dette fjellet er det mest fotograferte fjellet på hele Island og en viktig del i den berømte tv serien Game of Thrones.
I forrige artikkel fortalte jeg litt om teknikken man trenger for å skape magiske bilder. Her ser dere et annet bilde av samme fjell, da med en annerledes komposisjon som da igjen blir et helt annet bilde. Her er fokuset på de 3 små fossene, samt og få disse passe slørete men ikke for mye heller. Dybdeskarpheten skal være så nære uendelig som mulig slik at også fjellet er i fokus, samtidig er lyset her svært viktig for ikke å få en over eksponert utbrent himmel. Er heldig her med skyene også som skaper litt mønster på himmelen og derfor også skaper dybde i bildet.

Kirkjufell waterfall

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
19.07.2020 – 21:26 16 mm
Grundarfjörður -Island  1/50sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!