Drømmer meg tilbake til Island

Gufufoss 2
Please follow and like us:
Pinterest

På en går høstdag så er det lett å drømme seg tilbake til vakre Island og ekspedisjonen vi hadde rundt hele øya sommeren 2020. Ikke er bare landskapet og menneskene fantastiske, men de mange fossene mot den mørke blåe himmelen er helt unik. Bildet her er tatt på vei opp fra Seydisfjordur og over fjellet, Seydisfjordur ligger nede i en dyp fjord og man må over fjellet for å komme videre nord igjen. Når man her ser hvor mørk blå himmelen er, fargen på vannet mot de grønne sidene tar det nesten pusten fra en person, her er det bare å nyte. Akkurat denne plassen er en av mine favorittplasser på hele Island!

Gufufoss 2

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F14
12.07.2020 – 11:23 35 mm
Seydisfjordur -Island  1/100 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!