Natur i sin fineste drakt

Grundarfjörður landscape
Please follow and like us:
Pinterest

Naturen stopper aldri og fascinere meg, jo mer man beundrer jorden skapelse, jo mer blir man betatt. På alle kanter i alle verdensdeler er dette verdt å nyte, men her i Skandinavia har vi fantastisk mye urørt og vakker natur. Se på bildet under, trykk på det så det fyller hele din skjerm og bare nyt hvor vakkert det virkelig kan være rundt oss. Akkurat dette bildet er fra Grundarfjörður  på Island, men over hele Skandinavia kan man finne tilsvarende områder. Fort dere ut i naturen og nyt denne før den nok engang er dekket av snø, selv om også dette er vakkert.

Grundarfjörður landscape

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
19.07.2020 – 17:39 16 mm
Grundarfjörður -Island  1/40sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!