Høsten er her!

Flower Studio 2020
Please follow and like us:
Pinterest

Det er liten tvil om at høsten er her, denne helgen er det grått,vått og mye vind. Men det stopper man ikke får en liten tur ut, og der kom jeg over denne fascinerende blomsten som fortsatt var kjempe fin. Måtte derfor ta den med hjem og inn i lille studio, her belyst av 4 lyskilder, hvorav 3 er fyll lys, mens en direkte lyskilde i 5300 kelvin fra høyreside. Denne planten er høy, ca 1 meter og den har fortsatt en knopp som er gul men ikke kommet frem enda, vokser i grøftekanten. Noen som vet hva slags blomst dette er?

Flower Studio 2020

Sony ILCE-7rMIII 100
 Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS F11
04.10.2020- 16:02 90 mm
Vear-Tønsberg-Norge  1.3 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!