Rett før stormen

Rett før stormen
Please follow and like us:
Pinterest

Den siste tiden har det vært mye vær selv her på Østlandet i Norge, det har vært både mektige stormer med masse regn og vind, samt vindfulle dager uten nedbør. Denne ettermiddagen ute i havgapet på Folehavna helt ytterst på Vesterøya ved Sandefjord var intet unntak, det enkelt å se hva slags vær som var på vei og vi rakk akkurat bilen da regnet kom. Men himmel er et fantastisk skue når vinden uler og stormen lurer ute på havet, allikevel lå denne lille kulpen med saltvann i le og speilet himmelen så vakkert.

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F5
14.11.2020 – 16:08 24 mm
Folehavna -Sandefjord-Norge  1/60sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!