Huangshan Fuxi Wild Monkey Valley

Macaque China
Please follow and like us:
Pinterest

Tilbake i 2014 hvor jeg var over lengre tid i Kina ble det også tid i helgene til litt turer rundt i Kina. Her er et av de minnene jeg husker godt fra Huangshan Fuxi Wild Monkey Valley hvor man sammen med parkvakter kunne oppsøke ville apeflokker.   Dette bildet er idet vi ankommer et område med mange aper i alle aldre, denne ble lenge stående slik å obervere oss, den fulgte med hver eneste bevegelse da det var mange små baby aper der som denne åpenbart beskyttet. Her var det viktig å følge reglene som bla. ikke ta på noen av apene som kom helt frem for å undersøke, spesielt de alle minste baby apene var ikke på noen måte redd for mennesker. Her med noen få meter mellom meg selv og denne apen uten noen form for hinder i mellom oss, en opplevelse man ikke glemmer.

Macaque China

Panasonic DMC-GX7 320
Panasonic Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II POWER O.I.S. F5,6
30.08.2014- 14:08 175 mm
Huangshan Fuxi Wild Monkey Valley – China  1/400 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!