Xitang

Xitang - 2021 retouch
Please follow and like us:
Pinterest

Mange har spurt mye om tiden jeg var i Kina, samt mange har sett turistbildene fra Shanghai eller Beijing. Mens området jeg var mest i var i den delen av Kina hvor verden var forholdsvis anderledes enn disse moderne storbyene. Her et bilde fra Xitang som er en av disse kanalbyene som jeg reiste mye til på fritiden. Her kan det nesten se ut som tiden har stått stille i lang tid, men jeg skal love dere at sjarmen er deretter større. Forøvrig her er også scener fra Mission Impossible #3 spilt inn, så litt kjent er vel denne plassen også

Xitang - 2021 retouch

Panasonic DMC-GX7 200
 Panasonic Lumix G Vario F7.1
07.12.2013 24 mm
Xitang-Kina  1/400 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!