Changlang Pavilion – Keyuan garden in Suzhou

Changlang Pavilion - Keyuan garden Suzhou
Please follow and like us:
Pinterest

Tiden jeg var i Kina ble mange stunder alene, spesielt i helgene var det lite å finne på foruten å jobbe. Helgen ble ofte brukt til å koble av og prøve å lade opp til neste uke. Da ble det ofte at man tok med seg litt frokost og reiste til en av de berømte Kinesiske hagene for min form for meditasjon. Som man ser av bildet var det ofte stille her på en Lørdags morgen og ofte ble det spilt klassisk kinesisk musikk i bakgrund. Dette ble da ofte en form for meditasjon når man satt seg i en pavilion med medbrakt varm te og mat fra en av de lokale butikkene i området.

Changlang Pavilion - Keyuan garden Suzhou

 Sony ILCE-7MII 100
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F4.5
07.11.2015- 08:54 35 mm
Suzhou – Jiangsu – China  1/60 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!