Plaza del Cabildo

Sevilla-20223-#1
Please follow and like us:
Pinterest

Man oppdager mye når man vandrer gatelangs utenom de aller største turistmagnetene i Sevilla. Plaza del Cabildo ligger i Arenal-området, i Casco Antiguo-distriktet i den spanske byen Sevilla. Bygget på stedet der Colegio de San Miguel ble bygget, revet på midten av 1900-tallet, og som tilhørte katedralkapittelet. Den ligger ved siden av byens katedral og er tilgjengelig gjennom tre passasjer som gir den første til Avenida de la Constitución, en annen til Almirantazgo-gaten og den siste til Arfe-gaten.

Sevilla-20223-#1

 Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
29.06.2023 – 15:06 16 mm
Sevilla -Spania  1/60 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!