Nytt bilde på galleri i USA

Mont Saint Michel HightideSunset
Please follow and like us:
Pinterest

Nok en gang er det er stort anerkjent galleri som har spurt om lov til å stille ut mitt bilde i deres galleri. Denne gang er det The SPACE Art Gallery  i Philadelphia USA som ønsker dette bildet  hengt opp i deres galleri under tema Dramatic Lighting. Bildet er tatt i 2022, ve Mont Saint Michel i Frankrike.
Noen få ganger i løpet av året opplever man ekstremt høyvann rundt Mont Saint Michel, da stiger vannet opp med ca 15 meter og selv broen ut hit blir oversvømt. Også de store grønt områdene rundt blir fylt med saltvann fra havet. Bildet under viser dette samtidig som det er solnedgang og det strømmer til med mennesker som vil oppleve dette naturfenomenet.

Ps lyst på dette bildet, nå kan du kjøpe dette direkte her fra websiden.

Mont Saint Michel HightideSunset

 Sony ILCE-7rMIII 100
 Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T*  F13
15.07.2022- 20:46 35 mm
Mont Saint Michel-Normandie-Frankrike  1/50 sec

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!