Cadiz – Baluarte de la Candelaria

Cadiz-Watchtower-#1
Please follow and like us:
Pinterest

Gamle byen i Cadiz er så vakker, fantastisk å bare vandre langs promenaden mot vannet. Cadiz er hovedstaden i provinsen Cadiz i Andalusia-regionen i Spania. Det er på kysten 126 km fra Sevilla, hovedstaden i Andalucia. Cadiz er Europas eldste by. Opprinnelse fra 1100 og grunnlagt av fønikerne, selv om legenden sier at Hercules selv grunnla Cadiz. Den gamle delen av Cadiz er omringet av den gamle forsvarsmuren mot sjøen, Baluarte de la Candelaria.  Ved å dra nytte av et høydepunkt ble denne bygget i 1672 på initiativ av guvernøren på plassen, Diego Caballero de Illescas. Beskyttet av en sterk mur som fungerer som en molo, dominerte dens kanoner tilgangs kanalen til havnen.

Cadiz-Watchtower-#1

 Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F13
03.02.2019- 15:35 28 mm
Cadiz-Andalusia-Spania  1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!